Behandelingen door Lifestyle Coach Belinda de Weerd

Behandelingen door Lifestyle Coach Belinda de Weerd

Behandeling 1: Healing Sessie

Een Healing helpt je om een goede balans te creëren.
Het menselijk lichaam bestaat uit en is omgeven door een energieveld, het zogenaamd aura of elektromagnetisch uitstralingsveld, opgebouwd uit verschillende subtiele lagen. Als de energie niet vrijelijk kan stromen, zit je minder goed in je vel en kun je uiteindelijk zelfs ziek worden. Elke energieverstoring heeft zo zijn eigen verhaal: onverwerkte emoties en ervaringen, vastgeroeste patronen of denkbeelden, opgehoopte stress. Door een healing, krijg je de kans om gedachteconstructies, niet langer werkende overtuigingen, emotionele en lichamelijke blokkades bewust te worden en los te laten…dit geeft een gezonde balans,nieuwe energie en inzichten zodat het lichaam de mogelijkheid heeft om zichzelf te helen. Vanuit een neutrale, liefdevolle positie wordt er op diep wezenlijk niveau, via mijn handen, contact met jouw energie gemaakt en ontstaat een verbinding met je eigen helend vermogen.

Wat zijn de kosten van een Healing sessie
€35.00 duur 60 minuten

 

 

 

 

 

 

Behandeling 2: BMSR Coaching sessie

Voordelen BMSR

Door het verminderen of elimineren van stress in je lichaam, zet je je lichaam aan tot het zelf helend vermogen dat elk mens bezit. BMSR leidt tot een algemene verbetering van het gevoel van welzijn. BMSR geeft je een grotere mentale helderheid, verminderd pijn, verbeterd je fysieke prestaties en vitaliteit. Met BMSR krijg en hou je controle over je gezondheid.

Voordelen van BMSR

 • Vermindering van stress
 • Mogelijkheid om sneller te ontspannen
 • Beter slaappatroon
 • Betere algemene gezondheid
 • Toename van rust en kalmte
 • Vermindering van woede en/of kwaadheid
 • Vermindering van angstaanvallen
 • Vermindering van een depressie
 • Versterken van je spieren en pezen
 • Verbeterde mentale helderheid
 • Verbetering van je geheugen
 • Beter concentratie vermogen
 • Meer in staat om stress en pijn te beheersen

Wat zijn de kosten van een BMSR Coaching sessie
€35.00 voor 60 minuten

 

Behandeling 3: Holistic Pulsing

Holistic Pulsingis geen massage, het is een techniek waarbij het lichaam zachtjes wordt gewiegd en gestrekt in een bepaald ritme. Dit nodigt het lichaam uit om spanningen los te laten op diepere niveaus en meerdere lagen van ons energetisch lichaam. Holistic Pulsing maakt de weg vrij om het zelf genezend vermogen van het lichaam weer aan te sturen. Ons lichaam bestaat uit c.a. 70% water. Het is belangrijk dat dit kan stromen. Door opgebouwde spanningen kunnen blokkades ontstaan in deze stroming, vergelijkbaar met een stapel stenen in een rivier. Holistic Pulsing herstelt deze blokkades waardoor het water beter kan stromen, organen beter functioneren en klachten vrij zijn om te mogen verdwijnen. Zelfs de lichaamsritmes van het hart, ademhaling, lymfestelsel, spijsvertering en de spieren worden positief beïnvloed door Holistic Pulsing.

Wat zijn de kosten voor een Holistic Pulsing sessie
€35,00 voor 60 minuten

 

Behandeling 4: Metamorfose Massage

Een Metamorfose massage behandeling duurt 60 minuten tijdens deze massage worden handen, voeten en hoofd heel zacht gemasseerd op de zogenaamde prenatale lijnen.Metamorfose massage kan helpen blokkades op te ruimen en te verwerken om zo een nieuwe start te maken. Deze vorm van massage werkt heel ontspannend, brengt de geest tot rust en kan ondersteunend werken in periodes van veranderingen zoals echtscheiding, verhuizing, zwangerschap, verandering van (werk)omgeving.

Wat zijn de kosten van een Metamorfose Massage
€35.00 voor 60 minuten

 

Behandeling 5: Klankschaal massage

Een klankschaalmassage biedt diepe ontspanning aan het lichaam. De klanken en trillingen harmoniseren en ordenen het lichaam. Zo komen spanningen en/of blokkades los en kan het lichaam weer herstellen. De klankschaalmassage versterkt het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Het is een prima manier om te ontspannen en kan op zichzelf staan, maar het kan ook gebeuren dat er blokkades in het lichaam of in het gevoelsleven worden ervaren. In dat geval kunnen meerdere massages gewenst zijn om daar aan te werken. Een klankschaalmassage kan ook een goede therapeutische ondersteuning zijn naast andere behandelingen. Omringd door klank kun je loslaten wat je bezighield. Je krijgt weer nieuwe energie. Zelfs wanneer je wat sceptisch bent, zul je ervaren dat de schalen iets bij je teweeg brengen. Sommige mensen voelen trillingen oppervlakkig, anderen voelen ze meteen ver door het lichaam gaan. Naarmate je meer ontspant, of meerdere massages ondergaan hebt, zul je merken dat je een diepe ontspanning kunt bereiken en ook meer bewust wordt.Je hoeft voor een klankschaalmassage alleen je schoenen uit te doen en eventueel een riem of sieraden af te doen die teveel met de klankschalen kunnen resoneren. Gemakkelijk zittende kleding is prettig. Na een korte intake neem je plaats op de behandeltafel. De klankschalen worden op of naast je lichaam gezet en rustig aangeslagen. Je ligt ontspannen. Met je ogen dicht. Je voelt de trilling van de klankschaal door je hele lichaam gaan. Je hoeft niets anders te doen dan de heerlijke klanken en trillingen te ondergaan. Een weldaad voor lichaam en geest! Het is aan te bevelen tenminste een uur voor de behandeling niets meer te eten en na de behandeling veel water te drinken

Wat zijn de kosten van een klankschaal massage
€35,00 voor 60 minuten

 

Behandeling 6: Bewustzijn sessie

Een individuele les of sessie is helemaal afgestemd op wat jij kan en wil bereiken. Het is ook mogelijk om een programma op maat voor je te maken, zodat je thuis zelfstandig kan oefenen. We overleggen je wensen en kijken naar wat het beste bij je past. De behandeling of les kan bestaan uit yoga, ademtherapie een energetische behandeling of een combinatie hiervan.

Wat zijn de kosten van een bewustzijn sessie
€35,00 voor 60 minuten, €70,00 voor 120 minuten

 

Behandeling 7: Yoga Therapie

Yoga is een eeuwenoude wetenschap die door middel van ademhalingsoefeningen, lichaamsoefeningen (Asana’s) en meditatie eenheid brengt in lichaam en geest. Het woord yoga komt uit het Sanskriet en betekent ‘eenheid’ of ‘samenbrengen’. Yoga ontstond ruim 4.000 jaar geleden in India. Deze eenheid brengt harmonie in het lichaam en activeert het zelf herstellend vermogen van het lichaam. Met yoga zorg je ervoor dat je geest meer in balans bent en je minder emotionele druk ervaart. Yoga draagt bij aan een algeheel gevoel van welzijn. Yogatherapie heeft een positief effect op fysieke, mentale, emotionele en biochemische aspecten van het lichaam. Hierdoor is het uitstekend toepasbaar als therapie.

Wat zijn de kosten van Yoga Therapie
€35.00 voor 60 minuten

 

Wil je mij als jou lifestyle Coach? start jou Lifestyle programma dan hier.