De beste Pre Workout ooit

De beste Pre Workout ooit

De beste pre-workout ooit!

Al jaren ben ik aan het wisselen met supplementen, om de beste supplementen te bepalen voor mezelf. De ene supplement doet meer bij de een dan bij de ander, net als dat ieders trainingsprogramma anders is. Ik heb daarom ook al meerder pre-workouts getest voordat ik echt kon zeggen welke de beste voor mij waren. C4 van Cellucor, Assault van MusclePharm, Ripped Pre-workout van B&F, Shatter van Muscletech en Unstoppable van Dedicated. Als je ooit eens op zoek bent gegaan naar een pre-workout, dan ben je vast een van deze tegengekomen.

Ik moet zeggen dat van dit rijtje C4 bij mij nog op nummer 1 staat, vanwege de rush en de smaak Blue Razz. Maar ja ik noem dit artikel niet de beste pre-workout ooit, als ik nu niet een andere gevonden had die even goed of zelfs beter is.

De pre-workout van Lifestyle Nutrition!

Waar ik dat op baseer?

Als ik een pre-workout gebruik, dan let ik altijd op 2 dingen. De smaak en de rush die je ervan krijgt.

De smaak van de pre-workout

Als je pre-workout niet lekker is, dan zul je hem 2 á 3 keer gebruiken en blijft hij daarna op het plankje staan naast alle andere supplementen die je niet meer gebruikt. De smaak vind ik daarom ook zeer belangrijk.

Het eerste wat me opviel aan deze pot, was dat de smaak niet eens vermeld was op het etiket. Ach ja ik houd wel van een experimentje, dus gewoon proberen die hap. Kersen, dat bleek dus de smaak te zijn in de pot die ik had gekocht. Wat me ook opviel was dat ik, in tegenstelling tot andere pre-workouts,  gewoon een grote maatschep had i.p.v. een kleine, maar dit bleek dus zo te horen aan de aanbevolen hoeveelheid te zien.

De pre-workout was een beetje dikkig als melk, waardoor het bijna een eiwitshake leek, maar dat maakte het wel weer bijzonder. De smaak kersen was goed te proeven en was ook lekker zoet, zoals een pre-workout hoort te zijn.

De smaak is zeeeeeeeeer goed te doen! 9/10.

De rush van de pre-workout

Dan komt natuurlijk de grootste uitdaging van de pre-workout. Hoe is de prestatie tijdens de workout!

Normaal heb ik met een pre-workout altijd dat deze na 3 oefeningen alweer half uitgewerkt is en ga ik daarna op eigen rush door. Bij deze van Lifestyle Nutrition kreeg ik ineens een wakker gevoel en dat gevoel heeft m’n hele workout door geduurd ( en zelfs daarna nog ). De rush van deze pre-workout is dus op z’n zachtst gezegd sterk aanwezig.

Wat me wel opviel was dat de rush niet zoals andere pre-workouts was. Normaal lijkt het alsof de pre-workout inslaat als een bom en je moet dan direct gaan trainen anders flip je. Bij deze had ik meer het gevoel dat ik een rush van 70% van de andere pre-workouts kreeg, maar dan wel de hele training lang. Dus waarschijnlijk is de afgifte van de stoffen beter verdeeld dan elke andere pre-workout.

De rush is dankzij de lange werking de beste tot nog toe! 10/10.

 

Conclusie

De conclusie is simpelweg dat dit de beste pre-workout is die ik tot nog toe heb gehad. Deze pre-workout ga ik dan ook zeker blijven gebruiken.

Tip: Even een tip zo aan het eind. Gebruik 2 pre-workouts! Waarom? Als je 1 gebruikt, dan zal je lichaam op den duur wennen aan die enkele pre-workout. Dan heb je er dus niet zoveel meer aan.

Ik ga deze dus lekker gebruiken in combinatie met mijn C4 en genieten van mijn workouts.

Reactie toevoegen

Jouw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd als *