Edwin Veuger Classic Bodybuilding

Edwin Veuger Classic Bodybuilding

Edwin Veuger Classic Bodybuilding op de JBC

Waarom ik dit ben gaan doen? Ik was altijd veel te licht en te klein van mijzelf. Mijn kleding tot mijn 18e jaar was nog steeds M van t’shirts en 27/34 van broek met riem om en portemonnee en shag in de broek leek dat toch nog iets.
21 jaar terug de stap genomen om naar de gym te gaan en kwam bij sportpaleis terecht, met ups en downs ben ik stiekem gaan denken over van stel je eens voor dat ik een keer ook op het podium kan gaan. Het bleef bij denken tot dat mijn inspirator Jan de Weerd voor de Mr. Universe titel ging trainen, nou toen was ik om! Ik wil dat ook!
Nu na 1 jaar in voorbereiding zijn te zijn geweest ben ik van 63kg naar 83kg gegaan in spiermassa.

De wedstrijd

Ik kom uit in de Classic bodybuilding klasse op de JBC!
De klasse classic bodybuilding is een lengte klasse waar je met andere kandidaten van de zelfde lengte op het podium komt te staan zodat het een fair game is. De classic categorie is ook voor de bodybuilders die niet zo groot en breed kunnen worden dan zoals de meeste mensen gewend zijn bij de naam bodybuilder.
Uitslag: ik behaalde een 4e plaats van de 12 deelnemers!

Het Dieet van Edwin

Door mijn snelle verbranding kon ik lang hoog in calorieën blijven zitten en hoog in eiwitten tot nu de laatste week. Doordat ik hoog in calorieën zat moest mijn trainingsschema van zwaar trainen naar lichter met meerdere herhalingen omgezet worden. Mijn calorieën haal ik uit rijst kip en eieren met zo nu en dan een paar plakken bruinbrood overdag om toch iets zout binnen te krijgen.
Het basis dieet kun je ook hier downloaden:

Maaltijd1:
50gr eiwit met magere melk en 100gr brinta.

Maaltijd2:
Rijst met kip,2 gekookte eieren 1 met dooier en 1 zonder.

Maaltijd 3:
3 plakken brood met kipfilet en tonijn in zonnebloem olie

Maaltijd 4:
Rijst met kip,2 gekookte eieren 1 met dooier en 1 zonder.

Maaltijd 5:
Rijst met kip,2 gekookte eieren 1 met dooier en 1 zonder.

Na de training:
50gram brinta met 30gr eiwit

Supplementen:

Aminozuren na elke training voor snel herstel
Multivitamine dagelijks
Eiwit shake voor spier herstel en opbouw

 

Edwin van ging van 63kg naar 83kg in 1.5 jaar tijd!

 

Wil jij ook begeleiding in voeding en training neem dan contact met ons op:

Contact