Personal Training van Tom in het Sportpaleis

Op 15 januari was het zo ver: mijn eerste metingen gevolgd door de allereerste trainingssessie met Tom. Spannend! We zijn begonnen met allerlei testen die toch stiekem wel een beetje confronterend waren. Als eten één van je grootste hobby’s is dan zal je begrijpen dat de weegschaal niet je meest favoriete apparaat is. HUP, niet aanstellen en gewoon gaan. Daarnaast nog even vetpercentage/spiermassa meten en een lichaamsanalyse.

Als je weleens het programma ‘Obese’ hebt gezien dan heb je wel een idee wat een training inhoud

Samen stellen we 2 doelen: de rug/buikspieren versterken (ivm zwakke rug) en daarnaast 8 kilo aan vet eraf.
En dan begint je training. Als je weleens het programma ‘Obese’ hebt gezien dan heb je wel een idee wat een training inhoud. De touwen waarvan ik altijd dacht ‘Oh kom op, dat is toch niet zo moeilijk?”: ik had het bij het verkeerde eind. Dan gaan we maar opdrukken. Alleen plof ik onelegant neer omdat ik niet meer omhoog kom. Girly pushups vanaf de knieën dan maar: helaas, ook die lukken niet. Dit blijkt nog best lastig te zijn! Gelukkig hebben we nog andere oefeningen zoals: planken, kettle bells, lunges, fitnessaparaten, squats en zo zijn er nog veel meer.

Het is echt zooo veel leuker als je ineens een personal trainer hebt die je begeleid

Zelf tennis ik graag en vond ik fitness altijd maar een beetje saai. Maar het is echt zoooo veel leuker als je ineens een personal trainer hebt die je begeleid. De oefeningen zijn divers, een verkeerde houding wordt direct gecorrigeerd en bemoedigende woorden als het even lastig is.
Daarnaast hebben we een voedingsschema opgesteld. Weg met de bastognekoekjes, chips, indiase curry en frikandellen speciaal. Daarvoor komen voornamelijk groenten, noten en eiwitten in de plaats. Alles wat ik eet hou ik bij in een app. Tom kan ook inloggen en houdt mijn eetpatroon als een ware 24/7 in de gaten. Handig, want bijsturen wordt heel makkelijk zo.
Na 4 trainingen samen hebben we weer gemeten en het resultaat mag er zijn. Rondom mijn torso heb ik 600 gram aan spier opgebouwd. Daarnaast heb 1,7 kg aan vet verbrand! Dankzij een volledige focus van ons samen hebben we dit al bereikt. Ik kan haast niet wachten wat de mogelijkheden zijn in de aankomende 3 maanden!

Een begripvolle en sympathieke gozer met verstand van zaken.

Ik ben heel dankbaar dat ik deze kans heb gekregen. Daarom wil ik iedereen van Jan Bols natuurlijk bedanken voor een leuke Ladies Night en een geweldige prijs. Ook een big thank you aan het Sportpaleis voor het beschikbaar stellen van hun mooie sportschool. En dan hebben we mijn coach nog: Tom Vosmer. Wat super dat je deze tocht met me meereist. Wat ben ik blij dat je niet een macho mannetje blijkt te zijn 😉 In plaats daarvan een begripvolle en sympathieke gozer met verstand van zaken: bedankt!
– Susan Koele

Reactie toevoegen

Jouw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd als *