Wil jij ook een slank en gezond lichaam?

Wil jij ook een slank en gezond lichaam?

Voeding is niet meer dan Brandstof voor ons lichaam. We leven echter in een welvarend werelddeel waar het doel van voeding niet meer duidelijk is. We worden continu in de verleiding gebracht om verkeerd te eten. Zeker 80% van de voeding in de winkel hebben we eigenlijk helemaal niet nodig. Dat hoort bij de tijd waarin we leven. We hoeven ook niet helemaal van alles af te blijven, maar we moeten het doel van voeding en van wat we ons lichaam daadwerkelijk nodig heeft ook niet vergeten.

Over het algemeen weten mensen maar weinig van voeding. We krijgen in de sportschool en per mail heel veel vragen over voeding en diëten. Mensen weten vaak niet wat een calorie is of waar ze vandaag komen en wat een lichaam aan calorieën nodig heeft. Ook kennen ze geen verschil tussen goede en slechte calorieën.

Wil jij ook meer informatie over voeding en diëten? Download dan ons gratis e-book door op onderstaande foto te klikken.

In de sportschool is tevens een speciale editie beschikbaar waar enkel het afslank dieet + Sixpack dieet+ Spieropbouwdieet in staat.
Kom langs of download het gratis e-book.