Maak kennis met onze coaches

Wat ons team zo bijzonder maakt is dat wij met zeer veel inzet, geduld en passie samen met onze leden werken om hun maximale potentie te benutten. Wat jou doelstelling ook is wij kijken naar jou als persoon en kijken wat werkt voor jou. Succesvol (blijvend) resultaat betekent simpelweg een manier vinden om op duurzame basis je lifestyle te controleren. Het maakt niet uit welke methode wij hiervoor hanteren als het maar past binnen jou persoonlijke mogelijkheden die jij hebt in je leven en dat de manier waarop je hier mee bezig bent consistent vol te houden is.⠀

Jan de Weerd

Jan de Weerd

Patricia de Weerd

Ben jij Personal Trainer, Coach of Therapeut en wil jij ook gebruik maken van ons Netwerk en sportschool? Meld je dan aan!

Lifestyle Nutrition biedt een totaal pakket aan om als coach of personal trainer aan de slag te gaan. Een personal coach abonnement + vermelding op onze website is er al vanaf €50 per maand inclusief toegang voor 2 personen die onder jou toezicht trainen. Als coach kun je dan voor je klanten gebruik maken van al onze faciliteiten waaronder diverse medische apparatuur zoals de Inbody body analyse, cardio scan, bloeddruk, glucose en cholesterol metingen. Koffie, thee, professionele sanitaire voorzieningen zijn allemaal inbegrepen.

Paul

Zelfverdediging, fysieke en mentale weerbaarheid

Jouw foto hier?