Belinda de Weerd

Belinda de Weerd

Ik ben Belinda de Weerd eigenaresse van Sportpaleis, Holistisch Energetisch Therapeut, Yoga docent Mindfulness docent, BMSR practioner en Lifestyle Coach.

Door mijn opleidingen, trainingen en workshops die ik verzorg, zal je ontdekken dat je middels de juiste mindset, voeding in een betere mentale en fysiek gesteldheid zult geraken. Hierdoor geef je jezelf het mooiste geschenk, meer energie, plezier, rust en ontspanning.

Samen met mijn man Jan runnen wij vanaf 2004 samen Sportpaleis Hoogeveen, en dit doen we met veel Liefde en Passie! Vanaf 2015 is het een waar familie bedrijf geworden samen met Patricia de Weerd en Tom Vosmer runnen we samen Sportpaleis, wat in de sportschool een familie sfeer geeft een extra huislijke tint aan onze sportschool !

Intuïtieve ontwikkeling

Naast ons fitnesscentrum volg ik vanaf 2006 vele opleidingen in intuïtieve ontwikkeling (ik begon hiermee, omdat ik in mijn leven veel heb meegemaakt en het overzicht in mezelf kwijt was) nu ben ik o.a afgestuurd als Holistisch Energetisch therapeut, BMSR Practioner, Life Style Coach, inzicht en bewustzijn trainer, yoga docent, Reiki, energetische massages en op dit moment hou ik mij bezig met opleiding mindfulness sjamanisme.

Tijdens mijn opleidingen en vele workshops kwam ik erachter hoe belangrijk het is om in je hoofd je gedachtes in balans te krijgen…overzicht in je denken en het overzien van gebeurtenissen en emoties. Dit geeft rust en balans in je hoofd en vele klachten in je lichaam verdwijnen mee. Hoofd Hart en Lijf horen samen in Balans te zijn. Hoe fijn is dit!

Inmiddels geef ik al jaren training en verzorg ik ook in Spanje Ontspanning vakanties. Vanaf 2015 ben ik mijn eigen Healing centrum in Hoogeveen begonnen om met al mijn kennis klaar te staan. Niet meer leven in je hoofd! Maar leren leven vanuit je hart en voluit genieten. Bekijk hier voor welke behandelingen voor hoofd, hart en lijf je bij mij terecht kan.

Dit alles gebeurd op de gezelligste sportschool van Hoogeveen!

Belinda kiezen als personal of online coach

Mag ik je helpen met het vinden van deze evenwichtige levensstijl? Dan kan je eenvoudig een coaching traject starten en mij als coach kiezen!