Patricia de Weerd

Eigenaresse van Sportpaleis, gespecialiseerd in allround fitness, aerobics instructrice, Personal trainer en lifestyle coach.
Met behulp van mijn opleiding welke ik heb gevolgd bij Marieke de Bruijn, heb ik inzicht gekregen in onze diepere gevoelens en hoe dit zich uit. Je kan denken aan bijvoorbeeld emotie eten.

Ondanks dat sporten en gezonde voeding die mij met de paplepel is in gegoten, heb ik zelf ook te kampen gehad met overgewicht. Dit manifesteerde zich bij mij na het krijgen van mijn twee prachtige kinderen. Ik heb mezelf twee keer terug moeten roepen om weer een fitte vrouw en goed voelende moeder te zijn.

Met mijn kennis en ervaringen kan ik jou helpen met de valkuilen en moeilijke momenten die je tijdens je proces/persoonlijke doelstelling tegenkomt.

Patricia kiezen als personal of online coach

Heb jij zin om samen met mij de uitdaging aan te gaan? Dan kan je eenvoudig een coaching traject starten en mij als coach kiezen!

De transformatie van Patricia

Door consistent bezig te zijn met mijn gezondheid, voeding en gedrag is het mij ook gelukt. Na de geboorte van onze 2e zoon ben ik ruim 35 kilo afgevallen.

35 kilo lichter en voel me fit, happy, sterk en kan de hele wereld aan!